Kennis.   Dat moet je delen!


En dat doen wij al sinds 1940!
Bekijk hieronder wat we te vertellen hebben.

Blog bulbs
grijze verlichting in het interieur
Inspiratie
Grijs klinkt saai, kleurloos, oud en vermoeid, maar grijs is juist een zeer veelzijdige en dankbare kleur in het interieur. Grijs maakt wit extra fris, en zwart diep en donker. Grijs werkt met elke kleur. Grijs is hot! Hoe hot? Lees snel verder …
Smoke | Speelse, chique verlichting
Inspiratie
De dubbele glazen van de serie smoke geven een prachtige diepte. Het matte binnen glas zorgt dat u niet rechtstreeks in de lichtbron kijkt. Het buitenglas heeft een mooie antracietgrijze kleur met een diepe intense glans. De smoke is er in verschillende uitvoeringen zoals de 5-lichts hanglamp, 3-lichts hanglamp, ronde 3-lichts hanglamp en de tafellamp. Stuk voor stuk zijn ze prachtig. Mooie glazen lampen met meerdere gezichten, want deze serie past in verschillende stijlen.
Hoe verlicht je zwart | alles over zwart in het interieur
Inspiratie
Zwart heeft een zware lading; duisternis, intens verdriet en zelfs zonde worden met de kleur zwart geassocieerd. Aan de andere kant geeft zwart ook spanning, is mysterieus, gedistingeerd en een tikkeltje dramatisch. En juist deze kwaliteiten maken zwart ideaal voor het interieur. Zwart is altijd al populair geweest, maar nu is het een echte trend. Niet alleen de moderne jaren 70 mannen interieurs, maar alle stijlen hebben het zwart omarmd.
Straluma Verlichting bij Robs Grote Tuinverbouwing
Nieuws
Kijk jij ook elke week likkebaardend naar de jaloers makende tuinen van Rob? Dan hebben wij goed nieuws! Zaterdag 22 oktober is er niet alleen een fantastische tuin, maar ook een interieur met de mooiste verlichting geleverd door Straluma Verlichting.
Romantische verlichting tips
Inspiratie
Straalt jouw woonkamer het gevoel van kasteeltuinen uit, met ronde vormen, warme zachte materialen en rustige kleuren. Maar ben je nog met kaarslicht en olielampen je woonkamer aan het verlichten? Zie je door de bomen het bos niet meer? Er is dan ook veel te vinden op het gebied van romantische verlichting. Gigantisch veel zelfs en dat maakt het lastig om de juweeltjes te vinden die jouw romantische optrekje net dat beetje extra geven. Misschien kan ik een handje helpen?
Scandinavische Verlichting trend bij Straluma
Inspiratie
Heb jij het al gespot, de nieuwste trend? Het Scandinavische interieur.

Prachtige open en lichte woonkamers, een tikje design met ruimte voor een knipoog. Maar hoe zorg je ervoor dat je prachtige woonkamer ook ’s avonds dat sterk staaltje woongenot geeft? Juist ja, door middel van mooie verlichting! Hierbij een overzicht van de toppers speciaal voor jouw Scandinavisch gestylde stulpje.
Verlichting in de strand & ibiza stijl |Zomer in huis
Inspiratie
Dat gevoel van je blote voeten in het warme zand, onafgebroken dagen vol zon en lange strandwandelingen. Helaas hebben we niet allemaal het strand in de achtertuin. Dus moet dat gevoel in je interieur, zodat je er elke dag van kunt genieten!
Maar hoe zorg je ervoor dat je verlichting geen afbreuk doet aan het sfeertje. En voor welk strand-gevoel kies je dan? Landelijk en strak of kleurrijk en speels?
Is een LED lamp sfeervol?
Inspiratie
Elk moment zijn eigen kleur. Je kunt bijvoorbeeld helder wit licht kiezen om aan tafel je krantje te lezen of om, in mijn geval, iets op te zoeken. De kleur van een open haard voor een romantisch moment of kaarslicht bij een intiem diner. Dus de sfeer die jij wilt, op het moment dat jij het wilt. Voor alle lampen of één specifieke lamp. Gewoon met een afstandsbediening. Niks geen gehannes met smartphones, tablets, apps en internet!

Bonus is het feit dat de iDual een LED lamp is. Energiezuinig dus!
Klein behuisd | tips en trucs voor je verlichting
Inspiratie
In een kleine woning moet je elke cm benutten zonder het gevoel van ruimte te verliezen. Dat is al best een uitdaging. Het lichtplan, in elk formaat woning zeer belangrijk, is in een klein appartement nóg meer van belang.
Schoonmaaktips voor spiegels
Uitleg
Tips van uw Straluma experts én van oma, want niemand weet beter hoe je er voor zorgt dat de spiegel glimt. En als bonus nooit meer beslagen spiegels!

Archief