Lichtadvies Rotterdam en omstreken

Goede verlichting is geen sluitstuk of stelpost, maar een essentieel en algeheel onderdeel in uw interieur. Verlichting vervult een belangrijk aspect binnen een bepaalde ruimte. Goede verlichting brengt sfeer en balans in uw interieur, is functioneel en tegelijkertijd decoratief. Met de juiste verlichting kunnen we voor u een kunstwerk of schilderij meer laten opvallen, de architectuur van uw huis bekrachtigen of een bepaalde ruimte groter of juist kleiner laten ogen. Het is dus van belang om na te gaan wat voor functie de lampen moeten gaan vervullen. U moet dan denken aan basis, sfeer of accentverlichting.

Het is dan ook raadzaam om u te laten adviseren, omtrent de mogelijkheden qua verlichting, voordat u aan een verhuizing, verbouwing of herinrichting van uw interieur gaat beginnen. Tijdens de bouwfase, of verbouwing, kan u namelijk nog van alles aanpassen of laten onttrekken aan het zicht. Denkend aan (extra) lichtpunten, elektriciteitskabels, dimmers, wandverlichting en inbouwspots.

Samen met een van onze lichtadviseurs worden uw wensen en behoeftes per ruimte besproken, en vertaald naar een overzichtelijk lichtplan en lichtadvies. Aan de hand van uw schets of bouwtekening (bij voorkeur 1:50) wordt er gekeken naar bestaande aansluitpunten of waar nieuwe aansluitpunten geplaatst kunnen worden. Daarbij zal onze medewerker u adviseren omtrent de plaatsing van verschillende types lampen en armaturen. Diegene kan u overigens alle verlichting direct ‘brandend’ tonen in onze enorme grote showroom. En met trots kunnen we zeggen “De grootste verlichtingsshowroom van Nederland”!

Onze lichtadviseurs weten precies hoe de juiste balans te bereiken. Zij geven deskundig advies en helpen u graag bij het samenstellen van een persoonlijk en vrijblijvend lichtplan. Goede verlichting is tenslotte essentieel voor uw woongenot.

Om zo’n lichtplan te kunnen maken is het van belang dat u zelf al heeft nagedacht over de volgende zaken:

 • de functie en het gebruik van de te verlichten ruimte.
 • functioneel of sfeerverlichting.
 • de indeling van het interieur.
 • de toegepaste kleuren en materialen in de ruimte.
 • de sfeer en uitstraling die u wenst te bereiken.
 • het beschikbare budget.
 • Onze lichtadviseurs zullen u dan verder begeleiden naar een juiste keuze.


Voorbeeldafbeelding lichtplan:

Werkwijze lichtplan:

Op het moment dat u een bezoek brengt in onze winkel, voor een vrijblijvend lichtadvies, kunt u het volgende verwachten:

 • U wordt allereerst ontvangen door de lichtadviseur, waarbij u in het eerste gesprek aangeeft wat er precies verlicht moet worden. U kunt eventuele specifieke wensen direct aangeven.
 •  Vervolgens wordt er een termijn besproken waarin e.e.a. gerealiseerd dient te worden.
 •  De lichtadviseur maakt zijn ideeën kenbaar en kan deze desgewenst direct aanvullen.
 •  Mocht het wenselijk zijn dat er een vervolgafspraak op locatie gemaakt wordt, een lichtadvies aan huis, kunt u dit met de lichtadviseur verder bespreken.
 •  De lichtadviseur zal naar aanleiding van het gesprek een passende offerte maken.

Wilt u op weg geholpen worden met een lichtadvies voor uw woning of kantoor? En bent u benieuwd wat de kosten hiervoor zijn? Alleen bij nieuwbouwprojecten worden er € 150,00 aan kosten in rekening gebracht. Maar wanneer u besluit de verlichting aan te schaffen, binnen de termijn van twee jaar en vanaf een aanschafwaarde van € 1000,00 euro, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totale rekening. Een lichtadvies voor een bestaande woning is gratis.

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend lichtadvies!

Naam

Telefoonnummer

E-mailadres




Bekijk hier enkele afbeeldingen bij onze klanten thuis.

Penthouse in Dordrecht

Woning in Waddinxveen

Modern woonhuis

     

Routiers Maasvlakte

Klant uit Brabant

Landelijke inrichting

     

Woonhuis in Rotterdam

Woning in Den Haag

Appartement in Rotterdam

Prachtig woonhuis in Rotterdam