Klemlampen

Ontbreekt er licht op een plek waar u dit juist goed kan gebruiken? Een klemlamp is dan de meest gemakkelijke en effectieve oplossing. Deze alleskunners hebben een klem als voet. U klemt de klemlamp eenvoudig aan een bureau, kast, bedrand of welke plek dan ook, zonder deze met schroeven te hoeven bevestigen. Bij de meeste klemlampen is de kop zeer flexibel zodat u deze goed kan richten, dit maakt de klemspot zeer geschikt als leeslampje met klem voor bij uw bed. De klem lamp is uiteraard ook verkrijgbaar met een energiezuinige led-lichtbron.


10 producten

Sorteer

productfoto's
sfeerfoto's
Energiezuinig
Aantal lichtpunten
Stijl
toon meer
toon minder
Uitvoering
toon meer
toon minder
Ruimte
toon meer
toon minder
Soort lichtbron
Dimbaar
toon meer
toon minder

Klemspot

Klemlampen zijn flexibel en functioneel en zijn hierdoor multi-inzetbaar in huis of op kantoor. Met een klembare lamp of klemspot kunt u extra licht creëren waar u dat op dat moment nodig acht. De bureaulamp met klem vraagt minder ruimte dan een reguliere  bureaulamp en het merendeel van de klemlampjes kunnen geklemd worden aan planken met een dikte tot ongeveer 3,0 cm.

De knijplamp is buitengewoon praktisch maar het oog wil ook wat, de klemlampen van Straluma zijn dan ook in diverse kleuren en stijlen te verkrijgen. De klemlampen zijn altijd voorzien van een snoer en stekker, met of zonder een schakelaar. Kortom, handige lampen met een functionele vormgeving welke je makkelijk kan bevestigen en verplaatsen.

Klemspot LED

Led-klemlampen staan bekend om hun duurzaamheid. De aanschaf van een lamp met klem voorzien van een led-lichtbron betaalt zich in de meeste gevallen binnen een jaar terug. In vergelijking met halogeen- en gloeilampen gaat led-verlichting vijftig keer langer mee en u bespaart ook nog eens op de energiekosten.

Klemlamp kopen

Uw bestelling wordt vanaf € 50,00 gratis thuisbezorgd in Nederland en België, Straluma biedt u de nieuwste collectie klemlampen. Koop uw knijplamp nu online of breng een bezoek aan de grootste lampenwinkel van Nederland. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Dus kom gezellig langs, de koffie staat voor u klaar.

Vragen over een klemlamp? Onze klantenservice helpt u graag.

Heeft u een vraag omtrent een klemlampje? Welke types en kleuren zijn voorradig, wat is de levertijd? Belt u dan gerust met onze klantenservice 010 - 2921025 of stuur een e-mail naar klantenservice@straluma.nl. Wij staan graag voor u klaar.

Naast de klemlamp en klemspots bieden wij u ook een grote collectie wandlampen, tafellampen, hanglampen, bedlampjes en vloerlampen.