Bezorging

Eigen bezorgservice

Straluma heeft een eigen bezorgservice. Wanneer een lamp te groot of te zwaar is voor de reguliere post maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. Wij maken dan een afspraak om uw bestelde artikelen te bezorgen. Houdt u er rekening mee dat uw woonplaats niet verder ligt dan in een straal van ongeveer 70 km van onze vestiging in Barendrecht en dat onze bezorgdienst op route rijdt.  

Verzending

Bij verzending van de order maken wij gebruik van PostNL en UPS.  Zodra uw bestelling afgeleverd is aan de desbetreffende pakketdienst ontvangt u van ons per mail de track en trace code zodat u uw pakket kunt volgen tot aflevering. Binnen Nederland met een bestelling boven de € 50,00 verzenden wij gratis. Onder dit bedrag brengen wij  € 6,95 verzendkosten in rekening. Wij leveren ook in België, hiervan liggen de kosten voor het verzenden hoger dan binnen Nederland.  Wij nemen een deel van deze kosten voor onze rekening. Het deel wat u moet betalen vanuit België is € 7,50.  
 

Verzending van onderdelen en serviceartikelen

Wanneer u een onderdeel besteld van verlichting of meubelen en uw wens is deze opgestuurd te krijgen dan brengen wij hiervoor € 15,00 in rekening voor verwerken, verpakking en versturen.