Bezorging

Eigen bezorgservice

Wanneer een lamp te groot of te zwaar is voor PostNL dan kunt u gebruik maken van de bezorgservice van Straluma. Onze medewerkers van de klantenservice maken dan een afspraak met u om uw bestelde artikel(en) op route te bezorgen.

In het geval van een eventuele retournering dient u het product zelf af te leveren in onze vestiging in Barendrecht. Indien gewenst kunt u uw retour ook door de bezorgdienst van Straluma op laten halen. De kosten hiervoor zijn op aanvraag, afhankelijk van uw woonplaats.

Marktontwikkelingen brandstofprijzen

Het zal u niet zijn ontgaan dat door diverse ontwikkelingen in de wereld de brandstofprijs enorm is gestegen en wellicht nog verder zal toenemen. Tot voor kort hebben wij deze extra kosten voor onze rekening genomen, maar dit is niet langer houdbaar. Dit betekent dat wij genoodzaakt zijn om de gevolgen hiervan door te berekenen door middel van een verhoging van de bezorgkosten. Indien uw lamp of meubel niet met PostNL verstuurd kan worden, en u gebruik wilt maken van onze bezorgdienst, berekenen wij € 35,-- bezorgkosten binnen Nederland. Bezorgkosten buiten Nederland op aanvraag!

Verzending binnen Nederland en België

In Nederland en België werken wij samen met PostNL en Bpost. Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00. En bij een lagere bestelwaarde dan € 50,00 bedragen de verzendkosten € 6,95 per bestelling. Bij grote pakketten die niet met PostNL Of Bpost verstuurd kunnen worden werken wij ook met onze eigen bezorgdienst. De bezorgkosten bedragen dan € 35,--. per bezorging binnen Nederland. Voor bezorging buiten Nederland prijs op aanvraag.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Houd onze website goed in de gaten, de levertijden staan vermeld onder het tabje ‘voorraadinformatie’ en onder de prijsvermelding ziet u de actuele voorraadinformatie. Indien hier staat dat het artikel op voorraad is en als u voor 15.00 uur bestelt, wordt uw bestelling doorgaans de volgende dag thuis bezorgd. Dit geldt overigens alleen op werkdagen. Tijdens de feestdagen zijn er mogelijk langere levertijden, houd hier rekening mee. Sommige artikelen hebben een iets langere levertijd. De vermoedelijke levertijd wordt onder het tabje voorraadinformatie vermeld. Indien het artikel toch niet voorradig blijkt te zijn wordt u spoedig gebeld door een medewerker van onze klantenservice.

Levertijd langer dan vermeld?

Mocht de levertijd langer zijn dan vermeld bij het artikel wordt u via email of telefonisch op de hoogte gesteld. Wanneer de levering uitzonderlijk lang is wordt u in de gelegenheid gesteld de koopovereenkomst te laten vervallen of te kiezen voor een alternatief. Indien een product is uitverkocht en niet meer na te leveren is vervalt de koopovereenkomst.

Verzending

Straluma hecht veel waarde aan een zo snel mogelijke levering van uw bestelde artikelen. U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling is verzonden, met het trackingnummer in deze e-mail kunt u het pakket volgen. Uw pakket wordt van maandag tot en met zaterdag bezorgd op het door u aangegeven adres. De bezorger doet één bezorgpoging. Als u niet thuis bent ontvangt u een briefje in de brievenbus. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling op te halen bij een PostNL Pakketpunt of bij ons in de winkel te Barendrecht.

Verzending van onderdelen en service artikelen

Indien u onderdelen van lampen of meubelen wilt bestellen brengen wij € 15,00 in rekening voor het verwerken, verpakken en het verzenden van deze artikelen.