Led lampen

Bent u geïnteresseerd in energiezuinige lichtbronnen? Koop dan led lampen en led verlichting voor in huis. Wat zijn de voordelen van led verlichting? Led lampen staan bekend om hun duurzaamheid, laag energieverbruik, langere levensduur en hebben een lage warmteontwikkeling. De aanschaf van een led lamp verdient zich in de meeste gevallen dan ook binnen een jaar terug. In vergelijking tot halogeenlampen en gloeilampen gaan led lichtbronnen zo’n vijftigmaal langer mee en u bespaart ook nog eens op uw energiekosten. Momenteel zijn bijna alle traditionele lichtbronnen vervangbaar door LED lichtbronnen. De aanschaf van LED-lampen verdient u binnen een jaar weer terug.Led verlichting is verkrijgbaar in diverse lichtkleuren, van warm wit tot koel daglicht. De kleurtemperatuur wordt gemeten in graden Kelvin (K). Daarbij varieert de kleurtemperatuur van 1700K (zeer warm wit) tot 6500K (daglicht). Hoe lager de Kelvinwaarde, hoe warmer (roder) de kleur. U dient hier goed op te letten bij de eventuele aankoop van uw led lampen.

Led lamp dimbaar

Zoals al eerder gezegd helpt de juiste verlichting de sfeer in uw huis te verbeteren. Dankzij dimbare led lampen kunt u op een eenvoudige manier deze sfeer in uw huis, naar eigen smaak, aanpassen. Vele led lampen uit onze collectie zijn dimbaar, u kunt deze informatie vinden onder het tabblad “eigenschappen”. Hier staat vermeld of de betreffende led lamp dimbaar is of niet, en of de dimmer in het armatuur ingebouwd is. Deze dimbare led lampen zijn de ideale vervanging voor de gloei- en halogeenlampen.

Led verlichting keuken en led verlichting badkamer

Het gebruik van led lampen en led verlichting in huis, vindt echter nog niet zo heel lang plaats. Vroeger werden de led lampjes hoofdzakelijk als waarschuwings-en signaallampjes gebruikt. Vanaf het moment dat er lichtbronnen met wit licht op de markt kwamen waren deze ook bruikbaar als algemene verlichting voor in huis. Straluma biedt een brede collectie aan led lampen & led verlichting voor de keuken, badkamer en woonkamer. Deze collectie bestaat uit; led hanglampen, led eettafellampen, led plafondlampen, led tafellampen, led bureaulampen, led vloerlampen, led leeslampen, led wandlampen, led spots en led badkamerlampen.

Bekijk de collectie led lampen en led verlichting hier online of breng een bezoek aan de grootste lampenwinkel van Nederland, Straluma. Wij zijn gevestigd in Barendrecht, Zuid-Holland. Onze showroom is 7 dagen per week open en u kunt bij ons gratis parkeren.