Kroonluchters

Heeft u thuis een hoog plafond, een lege plek boven de eettafel of misschien wel een vide? Wellicht is een kroonluchter dan wat voor u. Waarschijnlijk denkt u dan direct aan het klassieke bronzen model met kaarslampjes, maar tegenwoordig zijn kroonluchters ook te verkrijgen in een moderner jasje. Kroonluchters stammen uit de middeleeuwen, of misschien nog wel eerder. De eerste kroonluchters verlichtten ruimtes met behulp van kaarsen en de armaturen waren vervaardigd van gesmeed ijzer. In Nederland werd in de Gouden Eeuw een geheel eigen, nu antieke, kroonluchter ontwikkeld. En wie is er niet bekend met de kroonluchters uit Versailles? De klassieke Franse Versailles kroonluchter, ook wel kristallen lamp genoemd, is de basis geweest voor de verdere ontwikkeling van de kroonluchter in Europa.


9 producten

Sorteer

productfoto's
sfeerfoto's
Aantal lichtpunten
toon meer
toon minder
Stijl
toon meer
toon minder
Uitvoering
toon meer
toon minder
Vorm
Ruimte
Dimbaar
toon meer
toon minder
Energiezuining
12480064
119,95
✔ beperkt voorradig!
13760093
345,-
✔ beperkt voorradig!
13760114
09250676
09250572
09250573
12480061
19880003
598,-
✔ beperkt voorradig!
11010529
1 pagina's   1

Klassieke Kroonluchter

Een klassieke kroonluchter geeft een ruimte direct een statig aanzien, en geen enkele andere lamp straalt zoveel exclusiviteit uit. De kroonluchter is weer helemaal trendy en is in vele woonstijlen toepasbaar. Daarom passen deze lampen in ieder interieur, klassiek, modern of landelijk, het kan en mag allemaal. Wat dacht u van een kroonluchter met houten kralen of een zwarte design kroonluchter? Of geeft u de voorkeur aan romantisch en diffuus licht? Kiest u dan voor een kroon met organza kapjes. Dit zijn stoffen kapjes die om de lichtbronnen heen verwerkt zijn. Dit voorkomt dat u recht in de lichtbron kijkt, en het geeft een prachtig luxe effect.

Wacht niet langer en bestel uw kroonluchter gemakkelijk en snel online bij Straluma. Wilt u de kroonluchter toch liever in het echt zien? Bekijk dan het gehele assortiment aan kroonluchters in onze winkel in Barendrecht. Straluma is 7 dagen per week geopend en u kunt bij ons gratis parkeren. In onze webshop vindt u een klein gedeelte van alle kroonluchters die we in de showroom hebben hangen.

Bekijk de collectie kroonluchters hier online.