Showroom Verlichting

Door middel van onderstaande foto's willen wij u een kleine impressie geven van onze lampen-showroom in Barendrecht, net onder de rook van Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. In onze verlichtingsshowroom tonen wij ongeveer 9000 lampen en kunt u rekenen op een betrouwbaar advies van één van onze lichtadviseurs.

Met 7500m2 oppervlakte verdeeld over drie verdiepingen, zijn we met trots de grootste verlichtingsspeciaalzaak van Nederland. Straluma biedt u een groot en vooral gevarieerd assortiment, van moderne LED lampen tot klassieke kroonluchters. Door het brede spectrum in vormgeving en gebruiksmogelijkheden vindt u vrijwel zeker een lamp welke past bij uw interieurwens. De laatste trends in verlichting; industrieel, landelijk en lifestyle ziet u het eerst bij Straluma in Barendrecht. Een bezoek aan de showroom van Straluma is dus zeker de moeite waard.

Wij nodigen u van harte uit om de verlichting showroom van Straluma te bezoeken want er is veel te zien op 7500m2! Straluma is 7 dagen per week geopend en u kunt bij ons gratis parkeren. Tot snel!