Hanglampen Beton

De betonnen hanglamp behoort tot de categorie industriële verlichting. We onderscheiden twee types, de echte betonnen hanglamp uitgevoerd in het originele materiaal maar ook de fabriekslamp met de zogenaamde betonlook. Deze grijze hanglampen zijn van een ander materiaal gemaakt maar hebben een betonlook afwerking waardoor het op echt beton lijkt. Dit type fabriekslamp heeft het voordeel dat ze vaak veel lichter zijn dan de massief betonnen hanglamp.


0 producten

Sorteer

productfoto's
sfeerfoto's
Aantal lichtpunten
toon meer
toon minder
Stijl
toon meer
toon minder
Uitvoering
toon meer
toon minder
Vorm
Ruimte
toon meer
toon minder
Soort lichtbron
Dimbaar
toon meer
toon minder

Geen artikelen gevonden in huidige selectie.


Populaire hanglampen

Hanglampen Betongrijs

De tijd dat beton alleen gebruikt werd voor de ruwbouw van een woning is voorbij. Betonstuc wordt onder andere gebruikt om de muren mee af te werken maar u kunt tegenwoordig ook een geheel keukenblad in beton kiezen. Beton is momenteel gewoon erg hot! En vandaag de dag kan u dit dan mooi combineren met betonnen accessoires of een mooie betonnen hanglamp. Beton heeft een lichtgrijze kleur wat vaak goed combineert met diverse interieurstijlen.
Het geeft een stoere uitstraling maar is gelijkertijd toch heel neutraal.
Bij diverse natuurlijke materialen zoals hout en leer, zal deze combinatie zorg dragen voor een warm effect in uw leefomgeving.

Fabriekslamp

De grijze hanglamp, of fabriekslamp, volledig van beton of met een betonlook is dan ook één van de laatste trends op het gebied van verlichting.
Deze betonnen hanglampen passen zowel in een romantisch interieur, landelijk, als in een modern, strak interieur. Een ding is in ieder geval zeker: een hanglamp van beton of met een betonlook is een echte eyecatcher in uw woon- of eetkamer, keuken of hal!
Onze ruime collectie grijze betonnen hanglampen bestaat uit zowel verlichting met een enkele lamp als verlichting met meerdere lampen. Zo kunt u voor elke gewenste plek in uw huis de juiste betonnen hanglamp en sfeer kiezen die daarbij past. De collectie is dusdanig opgezet dat de betonnen hanglampen onderling met elkaar te combineren zijn, wat zorgt voor een bijzonder en speels effect. Maar het is uiteraard ook mogelijk om uw interieur in te richten met hanglampen van beton uit dezelfde serie.

Bestel uw betonnen hanglamp of betonnen eettafellamp, hanglampen, plafondlampen hier online of breng een bezoek aan onze showroom in Barendrecht. Wij zijn zeven dagen per week geopend en u kunt bij ons gratis parkeren.