iDual – Intelligente LED Verlichting | Straluma

1 producten

Sorteer

1 pagina's   1

LED-verlichting is één van de meest opvallende innovaties van de afgelopen jaren. LED is zuiniger dan een spaarlamp en gaat erg lang mee. Straluma biedt u een nieuwe reeks kwalitatieve en betaalbare LED-lampen onder de naam iDual. In deze gevarieerde lijn van LED-lampen zijn alle nieuwe innovaties en mogelijkheden toegepast. Kortom, nieuwe verrassende lichtoplossingen voor een fijne leefomgeving.

Idual RGB


De LED-lampen van iDual werken met het meest eenvoudige systeem dat er is. Gebruikersgemak staat dan ook voorop! Via ‘Point & Play’ kunt u de helderheid en de temperatuur van het licht zelf instellen of verandert u de sfeer van een ruimte in een handomdraai met mooie kleur scenes. En dit zonder software te installeren, een App aan te schaffen of gebruik te maken van een internetverbinding. Via de afstandsbediening kan u eenvoudig en snel verschillende wit-lichten en 768 verschillende kleuren naar keuze instellen.
Zo creëert u in een mum van tijd een totaal andere sfeer in uw leefomgeving. Dimmers en schakelaars zijn dan ook niet meer nodig.

Het licht in een ruimte heeft veel invloed op uw welzijn. Als u aan het werk bent, heeft u baat bij helder licht dat u wakker en fris houdt en dat comfortabel is voor de ogen.
Als u gezellig aan het relaxen bent heeft u wellicht behoefte aan meer sfeer en dat kun u met één druk op de knop bewerkstelligen.
Met iDual kunt u vier verschillende wit-lichten instellen, afhankelijk van de sfeer die u graag zou willen. Van het meest natuurlijke daglicht tot meer sfeervolle en zachte warme wit-tinten. Daarnaast is er een speciaal programma voor in de slaapkamer in te stellen waarbij in een tijdsbestek van 30 minuten het heldere licht geleidelijk over gaat naar diffuus en zachter licht, waardoor u relaxed in slaap zal vallen. Omgekeerd is ook mogelijk zodat u rustig wakker kan worden en kan wennen aan het heldere daglicht.

Idual slimme LED verlichting

Via de eenvoudige iconen op de afstandsbediening kan u direct een perfect uitgebalanceerde kleur scene oproepen.
Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke omgeving met zachte, groene, pasteltinten en gele accenten; alsof u op een vroege morgen door het bos loopt.
Of als u in een relaxte vakantiestemming wilt komen, is de ‘Tropical Sunset’ ideaal met zachte oranje en paarse tinten. Of druk op het knopje met de twee hartjes voor een romantische sfeer, hierbij is het licht rood-roze met een vleugje paars.
iDual heeft lampen voor elke fitting en diverse spots. Als u over wilt stappen op het licht van iDual hoeft u dus geen nieuwe lampen aan te schaffen, u kunt de lampen van iDual gewoon in de bestaande armaturen draaien. Naast de verschillende lampen zijn er ook inbouw- en opbouwspots in het assortiment opgenomen voor een totaalbeleving in uw huis.
Doordat iDual zo veelzijdig ingezet kan worden is het een extra toevoeging voor diverse ruimtes zoals de woonkamer, werkkamer, kinderkamer, badkamer en keuken.

Bekijk onze collectie iDual verlichting hier.