Top 10 | witte lampen

In onze top 10 met bestverkochte witte lampen vindt u de populairste witte verlichting van dit moment. Deze top 10 is samengesteld op basis van de witte lampen die bij ons, zowel online als offline, het meest verkocht en bekeken worden. Dit houdt dus in dat de klant bepaalt welke producten in onze top 10 van lampen en verlichting terecht komen. Op Straluma.nl vindt u een ruime collectie witte lampen voor diverse interieurstijlen.


10 producten

Sorteer

productfoto's
sfeerfoto's
Energiezuinig
Aantal lichtpunten
toon meer
toon minder
Stijl
toon meer
toon minder
Uitvoering
toon meer
toon minder
Vorm
Ruimte
toon meer
toon minder
Soort lichtbron
Dimbaar
Verstelbaar

Populaire top 10 best verkochte witte lampen

Wit is een neutrale pure kleur welke in het geheel niet onderhevig is aan interieurtrends. Bij Straluma hebben wij een grote collectie witte lampen. Wenst u een moderne woonkamer? U kan dit realiseren met mooie witte hanglampen. Of toch liever een design thuiskantoor? Kiest u dan voor witte bureaulampen. Of bent u op zoek naar de perfecte aanvulling op uw Scandinavische keuken? Kies voor witte wandlampen of witte spots. Witte lampen kunt u hier eenvoudig en veilig online bestellen. U bent echter ook welkom in onze showroom in Barendrecht, u kunt bij ons gratis parkeren. Straluma is 7 dagen per week open, de koffie staat voor u klaar!

Waarom witte lampen?

Enkele redenen om voor witte lampen te kiezen zijn:

  • Witte lampen brengen een vriendelijke en rustgevende eenvoud in uw interieur
  • Witte lampen contrasteren smaakvol met een donkere gekleurde muur, een must in elk interieur
  • Een witte lamp is tijdloos en kan perfect gecombineerd worden met elke interieurstijl
  • Witte lampen combineren fantastisch met de nu populaire “groene” Botanische woonstijl

Witte lampen van diverse materialen

Witte lampen zijn verkrijgbaar in heel verschillende materialen. Van metaal tot hout, van schelpen tot  metaaldraad. De keuze van het materiaal is bepalend voor het karakter van de lamp.

Witte lampen geven een ontspannend gevoel

Met witte lampen voelt een interieur lichter en ruimtelijk. Witte lampen laten een bepaalde ruimte groter lijken. Dit komt omdat wit het licht weerkaatst zonder te verkleuren of absorberen. Een witte hanglamp is dus erg handig wanneer u klein behuisd bent. Ook in een kleine slaapkamer geeft een witte lamp rust en laat de kamer er het grootst uitzien.