Beoordelingen van onze klanten over de showroom of via de webshop

      Onlangs zijn wij begonnen onze klanten te benaderen hun ervaring met ons te delen. Hieronder vindt u de meningen c.q. beoordelingen die       wij ontvingen van onze klanten. Zowel de ervaring online als in de showroom staan hieronder vermeld

Chapeau !
Mevr. Visser uit Nieuwegein, 30-10-2014
Vakkundig personeel, dat ruim de tijd aan klanten besteed. Een grote ruime showroom met fantastisch veel keuze aan lampen en kapstok ideeen! Keurig schoon en netjes. Chapeau !!
Niet drammerig
Mevr. Harskamp uit Rotterdam, 28-10-2014
Mooie ruime zaak. Vriendelijk en niet drammerig personeel en erg hulpvaardig.
Goed advies
Dhr. de Groot uit Maassluis, 23-10-2014
Aparte verlichting. Goed advies van de verkoper.
Perfecte Lamp
Mevr. de Wit uit Sommelsdijk, 21-10-2014
Een mooie grote winkel met heel veel verschillende soorten lampen.
Bij elk interieur de perfecte lamp.
Gezellige winkel
mevrouw Hoed uit 's-Gravenzande, 20-10-2014
Gezellige winkel, veel keus, beleefd personeel.
Prima geslaagd!
Groot assortiment, Top !
Dhr. Huizer uit Berkel en Rodenrijs, 17-10-2014
De showroom is overzichtelijk en ruim, groot assortiment, Top ! Mooie locatie met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Jammer dat niet alle artikelen op de website staan.
Vriendelijk en kundig personeel
Mevr. de Waard uit Nieuw-Beijerland, 15-10-2014
Ruime winkel met breed assortiment. Vriendelijk en kundig personeel. Kwalitatief goede spullen.
Hoeveelheid lampen
Mevr. Overgauw uit Vlaardingen, 14-10-2014
Door de hoeveelheid lampen is het in eerste instantie moeilijk je keuze te maken maar loop je even rond wordt het wel makkelijker.
Ruim opgezet
Mevr. van Huuksloot uit De Lier, 11-10-2014
Wij hebben via een kennis over Straluma gehoord, waren verrast over het grote aanbod en de keus uit verschillende soorten lampen. De winkel is ruim opgezet en heeft vriendelijk personeel. We zijn leuk geslaagd.
Goede garantie periode
Mevr. Krijgsman uit Maarssen, 08-10-2014
Groot assortiment en goede service bij twee defecte lampjes, goede garantieperiode. Nette en toegankelijke winkel.
Moeilijk om keuze te maken
Mevr. Lindhout uit Moerkapelle, 08-10-2014
Heel veel lampen, heel uitgebreid, moeilijk om dan een keuze te maken.
Super
Mevr. Munster uit Moerkapelle, 07-10-2014
Er is een hele uitgebreide collectie, super! Als je hier niet slaagt .... en goed geholpen.
Goede Service
Mevr. Spitsbaard uit Spui, 05-10-2014
Online een hanglamp besteld. Vlotte reactie op vragen, goede service en duidelijke mails over de levering. Kortom zeer tevreden.
Verzorgde winkel
Mevr. van Kats uit Rotterdam, 05-10-2014
Een mooie goed verzorgde winkel met aardig personeel.
Wauw
Mevr. van Onselen uit Den Haag, 04-10-2014
Kort maar krachtig, Wauw !
Geweldig geholpen
Mevr. Butter uit Rozenburg, 03-10-2014
Ik heb op de webshop een vloerlamp gekocht, ik ben geweldig geholpen. Ze hebben hem via de eigen bezorgdienst bezorgd en hij is door de chauffeur in elkaar gezet. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.
Meeste keus
Mevr. de Bruin uit Vlaardingen, 03-10-2014
Ik heb op de webshop een plafondlamp besteld, ze hadden de meeste keus en ben zeer tevreden over de afhandeling. Kreeg nog eventjes aanvullende informatie.... of ik dat wel gezien had.
Zeer tevreden
Mevr. Meijer uit Vlaardingen, 03-10-2014
Ik heb een vloerlamp via de webshop gekocht, het was een leuke aanbieding. Ik ben zeer tevreden over de lamp, levertijd en klantenservice. Ik zou straluma zeker aanbevelen!
Prima kwaliteit
Dhr. de Loos uit Den Haag, 02-10-2014
Via een vriend gehoord over straluma, op de webshop twee wandlampen besteld. De levering verliep snel en duidelijk en de wandlampen zijn van prima kwaliteit.
Lang wachten
Mevr. van Rossum uit Oud Beijerland, 28-09-2014
De lampen zijn mooi tentoongesteld. Helaas moesten wij lang wachten omdat er weinig personeel was maar toen we eindelijk aan de beurt waren zijn we wel netjes geholpen.
Transparant
Dhr. Alberts uit Rotterdam, 28-09-2014
Transparant, grote keuze, ruim en vriendelijk.
Website laat niet alles zien
Dhr. Jonker uit Numansdorp, 26-09-2014
Professionele zaak met goede uitstraling, helaas laat de website niet alle keuzes zien je moet echt naar de showroom gaan.
Vrolijke verlichte winkel
Mevr. Vellekoop uit Maassluis, 26-09-2014
Een vrolijke verlichte winkel, prettig binnen stappen.
Vriendelijke bediening
Dhr. Koolhaas uit Schiedam, 24-09-2014
Prima zaak met vriendelijk bediening en goede service
Prima geslaagd
Mevr. Vink uit Abbenbroek, 09-09-2014
Heel veel verlichting, is uiteraard de bedoeling. Prima geslaagd!

Wat vindt u van Straluma?

Heeft u opmerkingen over Straluma? Wij horen het graag. Vul het onderstaande formulier in.

Naam
Woonplaats
e-mail
telefoon
bericht