Een unieke collectie meubelen, kapstokken en relaxfauteuils.

Naast verlichting bieden wij ook meubelen aan en beschikken over een uitzonderlijk en exclusief assortiment klassieke, romantische en eigentijdse meubelen. Van banken, zitcombinaties en eetkamers tot kasten, dressoirs en kleinmeubelen.

De eerste verdieping is geheel gewijd aan klassieke en romantische meubelen, een aanbod dat u in deze omvang bijna nergens meer aantreft. Maar ook semi-moderne meubelen zijn bij ons verkrijgbaar, evenals een uitgebreid assortiment aan relaxfauteuils die op de tweede verdieping worden gepresenteerd.

De rustige, uitgebalanceerde presentatie wordt uiteraard gecomplementeerd met fraaie verlichtingsornamenten. Dit wordt door veel van onze bezoekers gewaardeerd en wij zijn van mening dat het moeilijk is om enkel van een foto een juiste indruk van het meubelstuk te krijgen. Ieder meubel kan wisselen in afmeting, kleur, stof, leder en afwerking. Wij hebben daarom de bewuste keuze gemaakt om onze collectie meubelen niet aan te bieden in onze webshop en slechts een sfeerimpressie te geven.

Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om onze collectie met eigen ogen te bekijken en kunt u, onder het genot van een kopje koffie, ervaren wat voor u het meest geschikte meubelstuk is.

Graag tot ziens!