Een tevreden klant uit een landelijk gebied.

“Straluma heeft voor onze nieuwbouwwoning een lichtplan opgesteld waarin onze wensen zijn verwerkt. We zijn erg verheugd met dit prachtige resultaat. De verlichting is functioneel en zorgt ook voor de juiste sfeer en uitstraling die we voor ogen hadden"

...

Dhr. de Jong, Werkendam

“Onze ervaring met Straluma en haar medewerkers, van overleg en adviseren, van luisteren en meedenken, van levering tot en met realisatie is in enkele woorden samen te vatten; professioneel, vriendelijk, gericht op commitment, scherp oog voor detaillering en ruimtelijke afstemming, om de Ilfari-creaties in onze nieuwe woning een verdiende plaats te bieden”.

Een tevreden klant uit Brabant

"Wij zijn bij Straluma in Barendrecht langs geweest, en zijn daar naar volle tevredenheid geholpen door Boris (lichtadviseur). Hij heeft voor ons huis een lichtplan gemaakt en wij hebben dat plan ook geheel uitgevoerd. We zijn erg blij met het eindresultaat, echt verbluffend. Wil je optimaal omgaan met verlichting in je huis, laat dan een lichtplan maken door de medewerkers van Straluma”

...

Familie van der Weijden

"We zijn op een gegeven moment gewoon 'ns gaan kijken naar wat we mooi vonden aan lampen. Maar er hangt zoveel moois, dat we tussen de bomen het bos niet meer zagen.
Toen zagen we in jullie winkel staan: “wij helpen u desgewenst met het maken van een lichtplan”, en besloten daar gebruik van te maken.

Nog vóór dat de bouw van onze woning klaar was kwamen wij met de bouwtekening bij Straluma en werden onder het genot van een kopje koffie geholpen door Boris Vidovic.
Boris gaf ons fantastische adviezen en onderbouwde waarom een lamp wel en waarom niet geschikt zou zijn voor de ruimte waar deze zou komen te hangen. Boris kijkt verder dan naar ‘een mooie lamp. Zo kijkt hij ook naar de plaats waar deze komt te staan of te hangen en de functionaliteit ervan. Door persoonlijk advies kom je er ook achter dat lampen waarvan wij dachten dat ze te groot zouden zijn, of te hoog voor de plek waar we ze wilden hebben, op maat gemaakt konden worden, waardoor we toch die lamp konden kiezen die we graag wilden.

We zijn erg blij met onze lampen. We krijgen ook nog steeds complimenten over de ‘door ons gekozen verlichting’.. Wij zijn er van overtuigd dat we overal de juiste lamp op de juiste plaats hebben hangen, dankzij het vakkundige advies en het prettige meedenken van Boris.
 
Met vriendelijke groet, 
Fam. van der Weijden ."


 

Fred en Karen Neubauer

"Ontzettend bedankt voor het geweldige advies. We zijn echt ontzettend blij met onze nieuwe lampen.
Bedankt voor de geweldige service!"

Fred en Karen Neubauer

Dhr. Hoogenboom, Barendrecht

Fam. Harskamp, Bergen op Zoom

“Een heel nieuw huis inrichten is best een klus.... en verlichting is daarbij erg sfeerbepalend en belangrijk. Wij hebben veel gehad aan het advies en het meedenken van Straluma, ook over de service zijn we erg te spreken... We zijn dan ook heel trots op het resultaat”.