Beton plafondlampen

Geen artikelen gevonden in huidige selectie.


Beton is momenteel razend populair, de ‘natuurlijke’ grijze kleur wordt veel toegepast in moderne - en industriële interieurstijlen. U kunt hier grenzeloos mee combineren. Een plafondlamp van beton heeft deze natuurlijke uitstraling. Het aanbod aan plafondlampen van beton is echter redelijk beperkt. Dit omdat het produceren van een betonnen plafonniere om een andere techniek vraagt dan de reguliere plafondverlichting.

Een betonnen plafondlamp is zeer geschikt om een bepaalde ruimte te voorzien van de zogenaamde ‘algemene verlichting’. De plafonniere hangt veelal hoog en centraal in een ruimte, hierdoor wordt het licht breed verspreidt. Geeft u de voorkeur aan een plafondlamp van beton welke u kunt richten op een schilderij of een ander object, kiest u dan voor een beton-spot of een richtbare betonnen plafondlamp. Veel van onze plafondlampen zijn voorzien van meerdere lichtbronnen waardoor u zelf kunt bepalen waar u de lichtbundel op wil richten. Kortom, betonnen plafondverlichting is handig voor elke ruimte in uw huis.

Plafondlamp met betonlook | Betonnen Plafonnière

In ons assortiment betonnen plafondlampen vindt u diverse lampen voorzien van led-lichtbronnen. Deze modellen zijn zeer geschikt wanneer u een bepaalde ruimte constant van licht wil voorzien. Led-lichtbronnen zijn goedkoper vanwege de vele branduren, zijn veilig voor kinderen omdat deze niet heet worden en ze geven geen straling af.

Bekijk naast onze collectie betonnen plafondverlichting ook de; hanglampen beton, betonnen vaaslampen, eettafellampen met betonlook, wandlampen beton en de opbouwspots beton. Wacht niet langer en bestel uw favoriete plafondlamp met betonlook hier online, of laat u adviseren in onze imposante showroom van 7500 m2 in Barendrecht. Wij zijn 7 dagen per week geopend en u kunt gratis parkeren op eigen terrein. Wat u ook zoekt, Straluma heeft al meer dan 75 jaar verstand van verlichting en helpt u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe plafondlamp.

18/05/2017