Stoffen hanglampen

Stoffen hanglampen zijn de laatste tijd weer in populariteit gestegen. Stof is een materiaal wat immers nooit misstaat en vrijwel in ieder interieur gecombineerd kan worden. De hanglamp van stof treft men vaak aan in luxe winkels en horecagelegenheden maar ook in vergaderruimtes of boven de eettafel. De hanglampen met kappen van stof zijn er in veel verschillende stofdesigns, kleuren en maten te verkrijgen.


7 producten

Sorteer

productfoto's
sfeerfoto's
Uitvoering: Stof
Aantal lichtpunten
toon meer
toon minder
Stijl
toon meer
toon minder
Uitvoering
toon meer
toon minder
Vorm
Ruimte
toon meer
toon minder
Soort lichtbron
Dimbaar
Verstelbaar
Energiezuining
1 pagina's   1

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een geschikte stoffen hanglamp voor uw woonkamer of studeerkamer? Dan moet deze niet teveel aandacht trekken maar vooral rust uitstralen.
Het advies is dan om gebruik te maken van rustige neutrale kleuren zodat dit sereen en diffuus licht zal geven. Een aantal stoffen hanglampen zijn voorzien van een ‘blender’ zodat u niet verblind wordt doordat u niet direct in de lichtbron kan kijken.

De stoffen hanglamp is wel kwetsbaar boven een eettafel, de kapjes zijn helaas niet schoon te maken als deze vet zijn geworden door een fondue of gourmet.

Bekijk ons assortiment stoffen hanglampen hier online of breng een bezoekje aan onze showroom te Barendrecht in Zuid-Holland.