Reparatieservice Straluma

U wilt vanzelfsprekend zo lang mogelijk genieten van uw aankoop maar helaas zijn onverwachte defecten nooit uitgesloten. Wanneer een lamp kapotgaat, of niet meer werkt zoals u gewend bent, is het niet altijd direct nodig om de betreffende lamp volledig af te schrijven. Vaak is een lamp nog prima te repareren en kan deze vervolgens nog een lange tijd mee.

Straluma heeft een reparatieservice voor haar eigen klanten, zodat u ook na de wettelijke garantietermijn kunt blijven genieten van uw verlichting. Let op! Dit geldt dus alleen voor producten welke zijn aangeschaft bij Straluma! Mocht uw lamp onverhoopt kapotgaan, buiten de garantietermijn, dan kunt u deze bij ons ter reparatie aanbieden. Wij vragen u om de originele aankoopbon mee te nemen en lampen ouder dan 8 jaar zijn uitgesloten van reparatie. Na reparatie krijgt u 1 jaar garantie op de onderdelen welke zijn vervangen, ook hier dient u de bon van te bewaren.

Wat kost een reparatie?

De minimale kosten bedragen € 25,00 (onderzoekskosten), en wij hanteren een arbeidsloon van € 60,00 per manuur, plus eventuele onderdelen en materiaalkosten. De onderzoekskosten dient u vooruit te betalen, deze worden in mindering gebracht op de totale kosten indien u de reparatie bij Straluma uit laat voeren. U kunt uw lamp van maandag tot en met vrijdag ter reparatie aanbieden in onze winkel in Barendrecht. Op zaterdag en zondag nemen wij, vanwege drukte in de winkel, geen reparaties aan.

Meer vragen omtrent garantie?