Onze voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus

Beste klant,

In deze tijd heeft uw gezondheid en die van onze medewerkers onze hoogste prioriteit. Om u en onze medewerkers gezond te houden ten tijde van het Coronavirus (officieel COVID-19), treffen we een aantal passende maatregelen. Onderstaand een overzicht van de ondernomen stappen.

In de winkel:

Onze winkel blijft vooralsnog open, mede omdat deze zeer ruim is opgezet. De werkplekken van onze lichtadviseurs zijn verspreid door onze grote showroom, er is bij ons dan ook voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen aan te houden. Indien nodig zullen we bij drukte overgaan tot een deurbeleid! Verder volgen we de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen we noodzakelijke hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij desinfecteren alle pinautomaten, kassa’s, handgrepen en trapleuningen meerdere malen per dag. Daarnaast vragen we onze medewerkers niet te komen werken bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

Voor de webshop:

De komende weken zullen wij enige inspiratie delen via onze social kanalen. Uiteraard kunt u ook nog steeds 24/7 uw favoriete lampen shoppen op www.straluma.nl. Dankzij onze grote voorraden heeft u ruime keus uit ons assortiment. Uw bestelling wordt vanaf € 50,- gratis verzonden en retourneren is gratis. Vanaf 16 maart tekent de bezorger, na toestemming van u als ontvanger, voor de ontvangst van uw pakket. De bezorger van PostNL vraagt daarbij om de 3 laatste cijfers van uw legitimatiebewijs. Houdt uw ID dus bij de hand als de bezorger aan uw deur staat.

Wat kan u doen om ons te helpen?

• Hebt u symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij u om onze showroom (voor nu) niet te bezoeken.
• Probeer in de showroom zo veel mogelijk afstand te bewaren (min. 1,5 tot 2 meter) tussen u en andere klanten en/of winkelpersoneel.
• Betaal in de winkel zoveel mogelijk met pin of contactloos.

We vinden deze maatregelen ontzettend vervelend, maar blijven ons best doen om u de service te bieden die u van ons gewend bent. Ook willen we u als klant bedanken voor het vertrouwen en uw begrip. Bij deze wensen wij iedereen veel sterkte en kracht toe.

Hebt u verder nog vragen? Laat het ons gerust weten via klantenservice@straluma.nl of bel met onze medewerkers van de klantenservice 010-2921025.

Webteam Straluma BV