Sfeervolle verlichting van Light & Living
Inspiratie
Sfeervolle verlichting van Light & Living
Voor uiteenlopende woonstijlen een hedendaagse collectie: dat is Light & Living. Op het gebied van decoratieve verlichting en woonaccessoires biedt Light & Living een omvangrijke collectie voor een scherpe prijs. Van klassiek tot trendy, van romantisch tot stoer, er is voor ieder wat wils. Light & Living staat niet voor een bepaalde stijl of uitstraling, maar staat meer voor een betaalbaar en actueel product waarbij u waar voor uw geld krijgt.

Light & Living; a world of inspiration

Light & Living was van oorsprong een fabrikant van lampenkappen. Zoals de naam al zegt weten ze bij Light & Living precies wat licht doet voor het interieur. Light and Living heeft een prachtige tijdloze basis collectie die 2x per jaar wordt aangevuld met een nieuwe seizoenscollectie. Light & Living is marktleider op het gebied van industriële verlichting. Maar, zoals de slogan ‘a world of inspiration’ al aangeeft, zijn ze in meerdere stijlen thuis. Voor alle interieurtrends heeft Light & Living een prachtige selectie verlichting in het assortiment. In de basiscollectie zijn veel industriële lampen te zien maar ook strakkere lampen, welke niet zouden misstaan in een Scandinavisch interieur.

Hanglampen van Light & Living

De verlichting in de seizoen collecties zijn stuk voor stuk bijzondere exemplaren. Vooral de hanglampen van Light and Living trekken de aandacht en zetten zichzelf als ware in het spotlicht!

Hygge en Light & Living

Hygge is de Deense variant van de Nederlandse begrippen gezelligheid en knusheid. Het is het genieten van kleine momenten en het gevoel van gezelligheid en warmte. Light & Living biedt een assortiment vol producten waarmee je een interieur in elke woonstijl met gevoel van hygge kunt inrichten. Bekijk in de webshop van Straluma de ruime collectie van Light & Living of kom eens gezellig langs in de grootste verlichtingszaak van Nederland en België. Straluma heeft een zeer ruime collectie lampen en woonaccessoires van het merk Light & Living in huis.

Marrakech; verlichting met oosterse warmte

Marrakech; verlichting met oosterse warmte
Eén van de inspiratie thema’s van Light & Living is Marrakech. Het brengt de warmte van brons/goud met een antiek afwerking samen met aardse tinten zoals terracotta en spiced honey (de Flexa kleur van 2019) Wij hebben het je al eerder vertelt. Werelds wonen is hot!

Marrakech; verlichting met oosterse warmte Marrakech; verlichting met oosterse warmte Marrakech; verlichting met oosterse warmte

Hier getoond:
- 12210743 | Oosterse hanglamp Light & Living Kadiri goudbruin - Straluma
- 12210798 | Oosterse hanglamp Light & Living Tanya goud/bruin - Straluma
- 12210775 | Oosterse hanglamp Light & Living Emine goud/bruin metaal - Straluma

Gruaro serie bij Straluma; sfeervolle lampen voor diverse stijlen

Gruaro serie bij Straluma; sfeervolle lampen voor diverse stijlen
Deze leuke serie draadlampen passen in verschillende woonstijlen. Als bron van sfeer in een Scandinavisch interieur of een grafisch element in een meer luxueuze setting met fluweel, bloemenprints van de oude meesters zoals in het inspiratie thema Flower Night. De combinatie met de brons fitting geeft de verlichting net dat beetje extra warmte.

Gruaro serie bij Straluma; sfeervolle lampen voor diverse stijlen Gruaro serie bij Straluma; sfeervolle lampen voor diverse stijlen Gruaro serie bij Straluma; sfeervolle lampen voor diverse stijlen

Hier getoond:
- 12210781 | Gruaro Trendy draad-vloerlamp Light & Living zwart met brons - Straluma
- 12210771 | Kussen Botanica 45x45 cm Light & Living (alleen via onze showroom)
- 12210655 | Zwarte draad tafellamp Light & Living met brons Gruaro - Straluma

Glas; lampen om eindeloos van te genieten

Glas; lampen om eindeloos van te genieten
Bron: pinterest.com & straluma.nl
De manier waarop glas met licht speelt is waarom we in 2019 veel verlichting van glas zullen zien. Voeg kleur toe aan je interieur met dit mooie glaswerk. Het patroon in het glas doet denken aan het glas van de jaren 60. Het bobbel-reliëf op het glas zorgt voor een fraaie verspreiding van het licht.

Glas; lampen om eindeloos van te genieten Glas; lampen om eindeloos van te genieten Glas; lampen om eindeloos van te genieten

Hier getoond:
- 12210713 | Smokey hanglamp Light & Living bobbel glas Berdina - Straluma
- 12210721 | Kleine hanglamp Light & Living Berdina met groen glas - Straluma
- 12210710 | Kleine hanglamp Light & Living glas met zwart snoer Berdina - Straluma

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!
Uw reactie
Uw naam (wordt getoond):    
Uw e-mailadres (wordt niet getoond):    
Uw reactie: