Straluma viert Jubileum
Klantenservice
Straluma viert Jubileum
Het is jullie vast niet ontgaan: de hele maand november viert Straluma haar 75-jarig jubileum. Ooit begonnen als een winkel in huishoudelijke apparaten en elektrische materialen in Rotterdam, is Straluma inmiddels uitgegroeid tot een 7.500m² grote winkel langs de a15 in Barendrecht. Een echt familiebedrijf; en dát inmiddels al drie generaties lang. Na jaren vastgehouden te hebben aan alleen onze fysieke winkel, werd er in 2011 extra plaats gemaakt voor een website. Niet veel later kwam daar de webshop bij. Dankzij al onze medewerkers, bezoekers én online klanten mag Straluma zich anno 2015 Nederland's grootste verlichtingszaak noemen. En dat vieren we met jullie!

Jubileumaanbiedingen

Naast de afgeprijsde artikelen in onze outlet hebben we in november ook een speciale selectie van jubileumaanbiedingen! Extra veel korting op onze meest populaire lampen. En ook de meubelen zijn we niet vergeten: zo geven we bijvoorbeeld op bankstel Isa een korting van maar liefst € 1000,-! Een idee krijgen van de meubelen die we in de showroom hebben staan? Neem eens een kijkje tussen onze klassieke & romantische meubelen, of strakke & eigentijdse meubelen.

Elk weekend hapjes en drankjes!

Wie in het weekend komt shoppen bij Straluma kan genieten van een extra hapje en drankje. Onze medewerkers lopen rond in de showroom met verse jus d'orange en verschillende hapjes.

Image
Kaas en worst, komkommer, kaasjes en toast! Proost!

Diverse winacties op Facebook

Via Facebook zijn er de gehele maand november prijzen te winnen! Zo geven we o.a. in totaal acht Feyenoordkaarten weg voor de wedstrijden Feyenoord - Heerenveen en Feyenoord - ADO Den Haag voor januari 2016; verloten we vijf wandklokken in de vorm van een zakhorloge en geven we maar liefst 24 LED kaarsen weg in setjes! Doe jij al mee? Kijk voor de laatste winacies op onze Facebookpagina...

Win je aankoopbedrag terug in november

Als klapper is het de gehele maand november (2015) mogelijk om je aankoopbedrag terug te winnen. Hoe je meedoet? Upload een foto van jouw aankoop op Facebook, zorg ervoor dat de foto openbaar is en tag Straluma. Aan het einde van de maand wordt er een winnaar geloot uit alle reacties, en wordt de aankoopwaarde van die klant vergoed (met een maximum van € 1000,-). Een kans die je bijna niet kan laten liggen!

Het enige wat we verder nog willen zeggen is:
Bedankt! Bedankt voor al die jaren vertrouwen in ons.
We hopen jullie nog vele jaren van de mooiste verlichting te mogen voorzien.

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!
Uw reactie
Uw naam (wordt getoond):    
Uw e-mailadres (wordt niet getoond):    
Uw reactie: