Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2020-01De mooiste lampen bij Chinese Porcelain
Klantenservice
Druk druk druk … iedereen heeft er last van. Daarom is een rustig thuis belangrijker dan ooit. We verlangen allemaal naar echtheid en eenvoud. Blauw is een kleur waar we dit gevoel het meest mee associëren. Denk aan blauwe luchten en de diepblauwe zee. Daarnaast is blauw ook nog eens de kleur bij uitstek om de wereld van kleur in te stappen. Een echte beginners kleur! Maar beginner of gevorderd, Histor's Chinese Porcelain is een prachtige volle kleur.

Net als Flexa heeft ook Histor bij de kleur van het jaar verschillende kleurpaletten samengesteld. Deze drie trends bekijken de kleur Chinese Porcelain steeds vanuit een andere hoek. Groots als basiskleur, subtiel in de details of de gouden middenweg. Bij elk palet hebben wij de leukste verlichting uitgekozen.