Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2019-12Indirecte verlichting | ideeën & inspiratie
Inspiratie
Verlichting zorgt voor sfeer in je interieur en bepaald hoe we een ruimte ervaren. Maar hoe creëer je nou die comfortabele sfeer? Een belangrijk hulpmiddel daarvoor is indirect licht. In kantoorruimtes, ziekenhuizen en scholen maakt men al veel gebruik van indirect licht. Dit is mede om gedurende de dag geconcentreerd te blijven.

In huis wordt er nog aanzienlijk minder gebruik van gemaakt en dat is jammer. De verlichting van je woning dient diverse functies, je moet erbij kunnen werken en het moet vooral sfeervol zijn. De combinatie van direct en indirect licht zorgt dan voor een functioneel en sfeervol interieur. Maar wat is indirect licht en hoe pas je het toe? Lees snel verder, dan leg ik het allemaal uit!