Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2019-11Flexa kleur van het jaar 2020 | De mooiste lampen bij Tranquil Dawn
Klantenservice
2020 wordt een speciaal jaar, het luidt de start van een nieuw decennium in en daarmee het gevoel van nieuwe kansen en mogelijkheden. Flexa ziet het komende decennium als een nieuw begin en selecteerde de kleur ‘Tranquil Dawn’ voor deze nieuwe start. De kleur van 2020, Tranquil Dawn is een prachtige grijs groene kleur met een zachte blauwe ondertoon. Flexa heeft zich laten inspireren door de kleuren van de ochtend. De gedachte erachter is de voorliefde voor bezinning en hartelijkheid in een wereld die steeds hectischer en digitaler wordt.

Flexa heeft bij de kleur van het jaar vier verschillende paletten gecreëerd waarmee je in elk interieur uit de voeten kunt. Wij van Straluma laten bij elk palet de mooiste lampen zien. Zo is je woonkamer, slaapkamer of keuken in één keer echt helemaal up-to-date!