Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2019-07Alles over bedlampen
Inspiratie
Wist je dat de meeste boeken worden gelezen in bed? En daar heb je goed licht voor nodig! Maar je hebt niet alleen goede verlichting in de slaapkamer nodig voor het lezen van een boek! Een bedlampje is ook handig voor het opzoeken van je telefoon of je bril of het creëren van een gezellige sfeer! We vertellen je alles over de beste bedlampjes waar je op moet letten bij de aanschaf.
Japandi-Scandinese-Japanordic
Inspiratie
Soms zijn twee stijlen beter dan één. Eén van de coolste designtrends op dit moment is hier het absolute bewijs van. De hybride mix van modern – rustiek Scandinavisch en de traditionele elegantie van het Japanse interieur. Samen vormen ze een nieuwe kijk op minimalisme. Klinkt goed toch?
Sfeer & veiligheid met de juiste buitenlampen
Inspiratie
Er zijn van die mensen voor wie andermans eigendommen een grote aantrekkingskracht hebben. Met de vakantieperiode voor de deur breekt voor hen een van de betere periodes van het jaar aan.
Wist je overigens dat er het meest wordt ingebroken via de achterdeur, keukenraam en voordeur? Daarom richten we onze aandacht in dit artikel op veiligheid in en om het huis door middel van effectieve buitenverlichting. Daarnaast wil je natuurlijk ook genieten van die zwoele zomeravonden. Buitenlampen zijn dan ook bepalend voor de sfeer in een gezellige tuin.