Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2019-05Sfeervol licht met smoke led
Inspiratie
Ben jij ook zo gek op open lampen, maar hou je weer niet zo van die gelige vintage lichtbronnen die daar meestal in zitten? Zoek je iets dat moderner oogt? Dan hebben wij goed nieuws! Eén van de laatste ontwikkelingen op het gebied van LED is de smoke of titanium-look lichtbron. Deze lichtbron is een echte must, één bonk sfeer. Ze zien er veel moderner uit dan de vintage lichtbron. Maar hoe pas je deze toe en welke opties zijn er.
EU-regelgeving verlichting
Uitleg
Duurzaamheid is van levensbelang. Wanneer wij op de juiste manier omgaan met de aarde kunnen de toekomstige generaties er ook nog plezier van hebben. In diverse bedrijfstakken is het belang van duurzaamheid goed merkbaar, energiebesparende oplossingen zijn dan ook aan de orde van de dag. Zo ook in de verlichtingsbranche. De gloeilamp was al verboden, nu komt daar ook de halogeenlamp bij. Energie slurpende lichtbronnen zijn uit de gratie, LED is de toekomst.