Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2019-03Sfeer in huis met warm licht
Inspiratie
Na een lange dag is er niets fijner dan thuiskomen in een huis wat je als ware omarmt wanneer je er binnen stapt. Dat warme gevoel krijg je niet alleen van een goedwerkende kachel of een inrichting waar je blij van wordt, maar dit realiseer je vooral door het gebruik van de juiste verlichting. De kleur en kleurtemperatuur van het licht is dan ook cruciaal. Maar hoe krijg je de nostalgische kleur van gloeilampen nu deze zo goed als uitverkocht zijn?
Balken zelf samenstellen
Uitgelicht
De eettafel van je dromen, heerlijke eettafelstoelen, leuke accessoires, maar toch is je eethoek nog niet zoals je wil. Je bent opzoek naar de perfecte eettafelhanglamp. Na lang rondzoeken op internet heb je al een aantal bijna goede lampen gezien, maar ze passen allemaal net niet in het plaatje in je hoofd. Dan is het tijd om een bezoekje te brengen aan onze showroom! Samen met onze experts kunt u het plaatje werkelijkheid proberen te maken door bijvoorbeeld zelf uw lamp samen te stellen.