Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2019-02Binnenkijken in Bosschenhoofd
Inspiratie
Onze collega’s van het lichtadvies hebben onlangs weer een aantal mooie projecten mogen uitvoeren. Zoals deze prachtige woning in Bosschenhoofd. Deze woning, mede voorzien van een perfect uitgewerkt verlichtingsplan, beschikt over een zeer originele wijnkelder! Dit is wat je noemt een echt droomhuis, kijk je mee?
Breng je huis tot leven met slimme verlichting | cashback actie
Aanbieding
Juist tijdens de koude winterdagen hebben we extra behoefte aan gezelligheid, warmte en veiligheid in ons huis. Daarbij speelt verlichting een grote rol. Met de slimme verlichting van Philips Hue kan je bovenstaande wensen eenvoudig realiseren.
Indien je nu een starterkit aanschaft krijg je tot € 30 cashback! Wil je profiteren van deze actie? Lees dan de actievoorwaarden en registreer je aankoop op de actiepagina van Philips.
Eén lamp; drie interieurstijlen
Inspiratie
Heb je dat wel eens? Je ziet een lamp en denkt ‘LEUK!’ En direct daarna denk je ‘dat staat niet in mijn interieur’! Lampen die je in eerste instantie echt mooi vindt, maar wellicht niet geheel in het plaatje passen. Dit ben ik thuis eigenhandig gaan testen. En als je diezelfde lamp nou eens net iets anders bekijkt, blijkt dat hij erg goed matched in diverse interieurstijlen!