Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2019-01Spiced honey | de mooiste lampen bij de kleur van 2019
Inspiratie
Wanneer Flexa de kleur van het jaar bekend maakt gaan wij ook hard aan de slag. Dan duiken wij onze showroom in en scoren de mooiste verlichting passend bij de nieuwe kleur van het jaar. Dit jaar is de kleur van het jaar Spiced Honey. De warme amber kleur is gekozen om het optimisme van nu te weerspiegelen. Het ‘let the light in’ gevoel.

De kleur is veelzijdig genoeg om rustgevend, gezellig of levendig te zijn. Flexa heeft bij de kleur van het jaar 4 sfeervolle kleur paletten geselecteerd. En wij hebben bij elk ervan enkele mooie lampen geselecteerd.
Sfeervolle verlichting van Light & Living
Inspiratie
Voor uiteenlopende woonstijlen een hedendaagse collectie: dat is Light & Living. Op het gebied van decoratieve verlichting en woonaccessoires biedt Light & Living een omvangrijke collectie voor een scherpe prijs. Van klassiek tot trendy, van romantisch tot stoer, er is voor ieder wat wils. Light & Living staat niet voor een bepaalde stijl of uitstraling, maar staat meer voor een betaalbaar en actueel product waarbij u waar voor uw geld krijgt.