Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2019-01Binnenkijken in Bosschenhoofd
Inspiratie
Onze collega’s van het lichtadvies hebben onlangs weer een aantal mooie projecten mogen uitvoeren. Zoals deze prachtige woning in Bosschenhoofd. Deze woning, mede voorzien van een perfect uitgewerkt verlichtingsplan, beschikt over een zeer originele wijnkelder! Dit is wat je noemt een echt droomhuis, kijk je mee?
Breng je huis tot leven met slimme verlichting | cashback actie
Aanbieding
Juist tijdens de koude winterdagen hebben we extra behoefte aan gezelligheid, warmte en veiligheid in ons huis. Daarbij speelt verlichting een grote rol. Met de slimme verlichting van Philips Hue kan je bovenstaande wensen eenvoudig realiseren.
Indien je nu een starterkit aanschaft krijg je tot € 30 cashback! Wil je profiteren van deze actie? Lees dan de actievoorwaarden en registreer je aankoop op de actiepagina van Philips.
Eén lamp; drie interieurstijlen
Inspiratie
Heb je dat wel eens? Je ziet een lamp en denkt ‘LEUK!’ En direct daarna denk je ‘dat staat niet in mijn interieur’! Lampen die je in eerste instantie echt mooi vindt, maar wellicht niet geheel in het plaatje passen. Dit ben ik thuis eigenhandig gaan testen. En als je diezelfde lamp nou eens net iets anders bekijkt, blijkt dat hij erg goed matched in diverse interieurstijlen!
Spiced honey | de mooiste lampen bij de kleur van 2019
Inspiratie
Wanneer Flexa de kleur van het jaar bekend maakt gaan wij ook hard aan de slag. Dan duiken wij onze showroom in en scoren de mooiste verlichting passend bij de nieuwe kleur van het jaar. Dit jaar is de kleur van het jaar Spiced Honey. De warme amber kleur is gekozen om het optimisme van nu te weerspiegelen. Het ‘let the light in’ gevoel.

De kleur is veelzijdig genoeg om rustgevend, gezellig of levendig te zijn. Flexa heeft bij de kleur van het jaar 4 sfeervolle kleur paletten geselecteerd. En wij hebben bij elk ervan enkele mooie lampen geselecteerd.
Sfeervolle verlichting van Light & Living
Inspiratie
Voor uiteenlopende woonstijlen een hedendaagse collectie: dat is Light & Living. Op het gebied van decoratieve verlichting en woonaccessoires biedt Light & Living een omvangrijke collectie voor een scherpe prijs. Van klassiek tot trendy, van romantisch tot stoer, er is voor ieder wat wils. Light & Living staat niet voor een bepaalde stijl of uitstraling, maar staat meer voor een betaalbaar en actueel product waarbij u waar voor uw geld krijgt.