Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2018-10Duurzaamheid & sfeervol licht in huis
Uitleg
Hoewel duurzaamheid van alle tijden is zien we dat in 2019 duurzaamheid een ware trend wordt. Niet alleen halen we de rood-oranje aardetinten en veel groen in het interieur, maar ook gaan we kijken naar hout en kurk uit duurzaam beheerde bossen en lokale producten met een kleine CO2 voetprint. Maar duurzaamheid is meer dan alleen een bron van inspiratie, duurzaamheid is de balans tussen natuur/milieu en de commerciële mens.
De beste verlichting voor ‘luxury living’
Inspiratie
De trends in 2019 tonen aan dat het allemaal chiquer en luxer mag. Rijke, diepere kleuren, overdadiger en luxere materialen. Denk hierbij aan leer en fluweel in groen, blauw en kleuren van aarde & specerijen. Accessoires in (mat) goud en zwart en veel gebruik van glas. Luxury gaat om grote gebaren en echte eyecatchers! Klink prachtig, maar hoe pas je dat toe in je eigen huis? En wat is dan de mooiste "luxe verlichting"?
VTwonen & design beurs 2018
Inspiratie
Gluren bij de buren is een van de leukste dingen. Een hele beurs vol ‘buren’ is daarom het summum! Om dat te realiseren zijn wij een dag gaan rondneuzen op de VT wonen&design beurs en we hebben prachtige stands met sfeervolle kamers gezien. Uiteraard hebben wij een bril gemaakt van lampen, dit zijn dus de verlichtingstrends die ons zijn opgevallen. Kijk je mee?