Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2018-09Verlichting trends en woontrends voor 2019
Inspiratie
We zijn alweer ver over de helft van het jaar 2018, en kunnen haast niet wachten op de interieurtrends voor 2019. Ben jij benieuwd wat je op het gebied van woon- en verlichting trends kan verwachten in het volgende jaar? Lees dan snel verder!

Straluma is onlangs in Parijs op één van de belangrijkste beurzen van Europa geweest. Parijs is niet alleen de stad van de liefde maar ook die van de toonaangevende beurs
“Maison & Objet”. Tijdens dit twee jaarlijkse evenement presenteren de prestigieuze merken en leveranciers de nieuwste collecties verlichting, meubels en woonaccessoires. Hier passeren de laatste woontrends en rages voor 2019 de revue. En of je nou een trendwatcher bent of niet, ongemerkt bepalen deze trends enigszins wat we wel en wat we niet mooi vinden.
Uitgelicht; Badkamerspots en Keukenspots
Inspiratie
Spotjes zijn zowel geschikt als basisverlichting als voor accentverlichting. Spotverlichting in het plafond ziet er vooral strak uit en zorgt voor een efficiënte basisverlichting. Een opbouwspot is goed om als accentverlichting te gebruiken, ideaal om een bepaalde plek extra uit te lichten of om juist te benadrukken. Spots zijn dus van groot belang wanneer je gericht licht zoekt. Met spotjes kun je het licht precies daar richten waar je het nodig hebt. Dit is dan ook de reden dat spots zo goed werken in de badkamer en keuken.
Bartafels, barkrukken en barlampen
Inspiratie
Bij Straluma vind je niet alleen heel veel mooie verlichting, maar ook prachtige meubelen in verschillende woonstijlen. Klassiek, landelijk, modern, industrieel, wij zijn van alle markten thuis. Op dit moment zijn bartafels erg in trek. Maar wat is een bartafel nou eigenlijk? Waar plaats je hem en welke verlichting past er dan het beste bij?