Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2018-05De beste lampen in het botanische interieur
Inspiratie
Het botanische interieur draait om planten, heel veel planten. Groene planten worden in grote groepen bij elkaar gezet. Grote planten, kleine planten, op planken, op krukjes, op tafel of op het dressoir. Het effect van planten is fantastisch. Het geeft leven en persoonlijkheid aan je interieur. Het zegt; hier woont iemand, hier word je verzorgt, hier is liefde. Het verandert een huis in een thuis. Elke ruimte is geschikt voor de botanische stijl, van de woonkamer tot de keuken, van de slaapkamer tot de badkamer. De botanische stijl nodigt uit tot creativiteit en heeft een speelse ondertoon. Naast de groene planten kenmerkt het botanische interieur zich door het gebruik van veelal licht hout, natuurlijke doorleefde materialen en verschillende tinten groen. Bekijk hier de top 10 best verkochte botanische lampen van dit moment.
Zwarte lampen met een goud accent
Inspiratie
Mysterieus en gedistingeerd zwart is al jaren geliefd in diverse interieurstijlen. Maar het wordt pas echt chic en elegant in combinatie met de kleur goud. Een goudkleurige lamp komt beter tot zijn recht als je deze verenigd met stijlvolle zwarttinten. In dit blog een overzicht van de mooiste zwarte lampen met gouden accenten.
Bekijk hier de "top 10 best verkochte zwarte lampen".