Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2018-04Verlichting voor de babykamer
Inspiratie
Waar vroeger een babykamer in brave pasteltinten werd ingericht zie je nu, naast het traditionele roze en blauw, de Scandinavische zwart-wit kamertjes. Naast het zwart-wit, zie je nu ook de kleurrijke mix en match kamertjes steeds meer in populariteit toenemen.

Leuk aan de babykamers van tegenwoordig is dat de verlichting niet kinderachtig hoeft te zijn. Basic wit en met een goed design ‘groeien’ deze lampen mee met je kind van baby tot tiener. Uiteraard zijn er nog meer als voldoende speelse, kleurrijke lampen die ook zeer geschikt zijn voor de babykamer.
Effe dimmen | Alles wat je weten moet over het dimmen van verlichting
Uitleg
Sfeer in huis is cruciaal. Met hard, fel licht krijgt een woonkamer nooit het gevoel van warmte, welkom en thuis. Dan kun je kiezen voor een lichtbron met een lagere lichtopbrengst of een andere kleur licht, maar de mooiste oplossing is vaak dat je het licht kunt dimmen. Dat maakt je lamp meteen lekker multifunctioneel (werklicht, basis licht en sfeerlicht)