Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2017-12Verlichting trends voor 2018
Inspiratie
Het einde van 2017 is weer bijna in zicht en Straluma verlichting maakt zich op voor een nieuw jaar vol nieuwe verlichting trends. Ben jij nieuwsgierig naar de trends op verlichtingsgebied voor het komende jaar? Bekijk dan hier onze ‘sneak preview’ voor 2018 of de verlichting trends voor 2019!

Waar in 2017 de ietwat koele industriële look en de landelijke stijl centraal stond, mag voor het komende jaar het interieur wat uitbundiger en fleuriger. Er mag dus weer met kleur gespeeld worden en niets is belangrijker voor kleur dan licht. Alleen met het juiste licht komen kleuren het best tot zijn recht. De stoere industriële en robuuste landelijke stijl zullen overigens in 2018 nog altijd populair blijven.