Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2017-03Smoke | Speelse, chique verlichting
Inspiratie
De dubbele glazen van de serie smoke geven een prachtige diepte. Het matte binnen glas zorgt dat u niet rechtstreeks in de lichtbron kijkt. Het buitenglas heeft een mooie antracietgrijze kleur met een diepe intense glans. De smoke is er in verschillende uitvoeringen zoals de 5-lichts hanglamp, 3-lichts hanglamp, ronde 3-lichts hanglamp en de tafellamp. Stuk voor stuk zijn ze prachtig. Mooie glazen lampen met meerdere gezichten, want deze serie past in verschillende stijlen.
Hoe verlicht je zwart | alles over zwart in het interieur
Inspiratie
Zwart heeft een zware lading; duisternis, intens verdriet en zelfs zonde worden met de kleur zwart geassocieerd. Aan de andere kant geeft zwart ook spanning, is mysterieus, gedistingeerd en een tikkeltje dramatisch. En juist deze kwaliteiten maken zwart ideaal voor het interieur. Zwart is altijd al populair geweest, maar nu is het een echte trend. Niet alleen de moderne jaren 70 'mannen' interieurs, maar alle stijlen hebben het zwart omarmd. Bekijk hier de "top 10 best verkochte zwarte lampen".