Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2016-05Verlichting in de strand & ibiza stijl | Zomer in huis
Inspiratie
Dat gevoel van je blote voeten in het warme zand, onafgebroken dagen vol zon en lange strandwandelingen. Helaas hebben we niet allemaal het strand in de achtertuin. Dus moet dat gevoel in je interieur, zodat je er elke dag van kunt genieten!
Maar hoe zorg je ervoor dat je verlichting geen afbreuk doet aan het sfeertje. En voor welk strand-gevoel kies je dan? Landelijk en strak of kleurrijk en speels?
Is een LED lamp sfeervol?
Inspiratie
Elk moment zijn eigen kleur. Je kunt bijvoorbeeld helder wit licht kiezen om aan tafel je krantje te lezen of om, in mijn geval, iets op te zoeken. De kleur van een open haard voor een romantisch moment of kaarslicht bij een intiem diner. Dus de sfeer die jij wilt, op het moment dat jij het wilt. Voor alle lampen of één specifieke lamp. Gewoon met een afstandsbediening. Niks geen gehannes met smartphones, tablets, apps en internet!

Bonus is het feit dat de iDual een LED lamp is. Energiezuinig dus!