Blog lampen en verlichting Straluma

Straluma houdt u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting. Dit willen we graag met u delen door middel van dit blog. Hier leest u alles omtrent verlichting, interieurtips en woontrends. Volg ons blog en blijf op de hoogte van alle noviteiten uit de verlichtingswereld.

banner

Archief 2015-11Verlichting in de slaapkamer
Klantenservice
De slaapkamer is een plek om je in terug te trekken en dé ideale plek om tot rust te komen. Een ruimte in het huis waar de inrichting zeer bepalend is voor je gemoedstoestand. Ook verlichting speelt hierbij een grote rol. Te felle verlichting zal ervoor zorgen dat je maar moeilijk in slaap komt. Te weinig verlichting is wellicht niet handig voor wanneer je het laatste hoofdstuk van dat ene goede boek wilt lezen.
Straluma viert Jubileum
Klantenservice
Het is jullie vast niet ontgaan: de hele maand november viert Straluma haar 75-jarig jubileum. Ooit begonnen als een winkel in huishoudelijke apparaten en elektrische materialen in Rotterdam, is Straluma inmiddels uitgegroeid tot een 7.500m² grote winkel langs de a15 in Barendrecht. Een echt familiebedrijf; en dát inmiddels al drie generaties lang. Na jaren vastgehouden te hebben aan alleen onze fysieke winkel, werd er in 2011 extra plaats gemaakt voor een website. Niet veel later kwam daar de webshop bij. Dankzij al onze medewerkers, bezoekers én online klanten mag Straluma zich anno 2015 Nederland's grootste verlichtingszaak noemen. En dat vieren we met jullie!
Accentverlichting in uw huis
Inspiratie
Wist u dat er vier verschillende verlichtingssoorten zijn? In vrijwel elk huis vindt u basisverlichting; denk bijvoorbeeld aan plafondlampen in de hal en de keuken. Daarnaast bestaat er functionele verlichting; ook wel werkverlichting genoemd. Functionele verlichting is vaak feller dan – en een aanvulling op – basisverlichting. Als laatste, maar zeker niet als minste, blijven sfeerverlichting en accentverlichting over. Sfeerverlichting is veelal zacht licht omhuld in een prachtig armatuur. Accentverlichting kan worden gevonden in de vorm van wandlampen, uplighters en spots. Nog niet zo bekend met accentverlichting? We laten je de vele mogelijkheden hier zien!